Nieuwsoverzicht

« Terug

Wayz E-go® Active

Batavus wayz e-go active turquoise.jpg28 mrt

Comfortabele, luxe afgemonteerde e-bike met een hoge actieradius. Exclusief bij Batavus Premium+ dealers.

Aan de Batavus Wayz E-go® Active heb je een betrouwbare, comfortabele en zeer compleet afgemonteerde e-bike. Met acht versnellingen leg je moeiteloos lange afstanden af. Ideaal voor de recreatieve toertochten, maar hij is ook heel geschikt voor de dagelijkse kortere ritjes. Met deze e-bike met Bosch Active Line middenmotor is elke rit een feest!
* Zeer compleet en luxe afgemonteerd.
* Met krachtige middenmotor van het type Bosch Active Line.
* Standaard uitgerust met veilige Batavus Aerflow koplamp.
* Dankzij de hydraulische remmen rem je krachtig en soepel.
* Comfortabele en natuurlijke ondersteuning door de rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor.

€2599,- en een gegarandeerde inruil van uw oude fiets €200,- kom langs en laat uw fiets taxeren, wie weet is deze nog wel meer waardt!  

Wij zijn Batavus E-bike E-xpert

DE BATAVUS E-BIKE E-XPERT HELPT JE OP WEG

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets, maar weet je niet precies welk model je voorkeur heeft? Ga eens langs bij de Batavus E-bike E-xpert bij jou in de buurt. Daar krijg je eerlijk advies en er staan minimaal vijf demofietsen voor je klaar waarop je een proefrit kunt maken. De demofietsen zijn representatief voor alle belangrijkste modellen en systemen, zodat je alles kunt testen. 

 

De E-bike E-xpert legt je graag alles over de verschillende systemen uit. De plaats van de motor varieert bijvoorbeeld en je hebt verschillende technologieën zoals ION®, Yamaha, E-motion of Bosch. Elk met zijn eigen voordelen. Wat voor jou de beste keus is en wat jij het prettigst vindt fietsen kun je ter plekke ontdekken.

 

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan kun je er zeker van zijn dat je probleemloos en comfortabel heel veel kilometers kunt afleggen op je nieuwe e-bike. Hij wordt perfect op jou afgesteld. De Batavus E-bike E-xpert helpt je op weg én houdt je op weg. Want mocht er iets aan de hand zijn met je fiets, wordt het probleem in de professionele werkplaats snel en vakkundig opgelost.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven