Nieuwsoverzicht

« Terug

Fiets & Maker gaat verhuizen

FEM_Nieuwsbericht_Verhuizing-V3-digitaal.png26 nov

“Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?” Ja je leest het goed. Fiets & Maker gaat verhuizen. Maar wees gerust: het is slechts 1,2 km verderop. Dat is prima aan te fietsen! “Naar deze verhuizing hebben we lang uitgekeken. We zijn zo langzamerhand uit onze voegen gebarsten”, aldus Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker.

Tijdelijk pand

We hebben er keihard voor gewerkt, maar het is ons ook voor de wind gegaan. Mede door de E-bike die steeds populairder is geworden. Dankzij onze benoeming tot Cortina E-bike expert en Sparta Premium e-bike expert, hebben we goed op deze groeiende behoefte in kunnen spelen. Het aantal verschillende soorten E-bikes dat op de markt verschijnt blijft toenemen. In ons huidige pand hebben we geen plaats om ze allemaal uit te stallen in de showroom. Ons ‘tijdelijke’ nieuwe pand, Picassopassage 2, biedt hier wel ruimte voor.

We wilden een pand in Winkelcentrum de Scholver. Daar komen meer mensen dan in de woonstraat waar we nu zitten en het ligt een stuk centraler. Op dit moment kunnen we echter nog niet ons nieuwe pand betreden en verhuizen we op 2 januari 2019 naar het tijdelijke pand. Wel in hetzelfde winkelcentrum. Uiteindelijk is het de bedoeling om naar de voorzijde te verhuizen.

Meer modellen

“Het tijdelijke pand is al een heel stuk groter. We hebben zo’n 240 m² meer ruimte. Dat is in ieder geval een goed begin”, aldus Marius. Batavus, Sparta en Cortina, de e-bike merken die wij leveren, hebben de laatste jaren prachtige modellen op de markt gebracht. We hebben straks de kans deze fietsen te showen en te laten zien welke mogelijkheden er nog meer zijn op e-bike gebied. Klanten krijgen de gelegenheid om meer modellen uit te proberen en erachter te komen welke e-bike nu echt bij hen past.

Tot slot, zodat je straks niet verkeerd fietst: per 2 januari is het nieuwe adres van Fiets & Maker Picassopassage 2, Postcode 2907 ME te Capelle aan den IJssel. Kom gerust langs om een kijkje te nemen!

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven