Nieuwsoverzicht

« Terug

Nu GRATIS haal- en brengservice

bezorgservicefietsenmaker.2.jpg23 mrt

Gaat u nu liever niet de deur uit? Wij halen en brengen uw fiets nu gratis!

Nu GRATIS haal- en brengservice 

Ook wij merken dat we minder reparatie en verkoop hebben door de coronacrisis. Daarom halen en brengen wij uw fiets nu gratis! (regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam)  
Is uw fiets toe aan onderhoud? bel of mail ons dan en maak meteen een afspraak om uw fiets op te laten halen:

Tel: 010-2849498 
Mail: info@fietsenmakercapelle.nl

Onze winkel en werkplaats is geopend binnen de openingstijden.

Fiets reparatie

In onze werkplaats maken wij uw fiets weer 100% in orde. Voor fiets reparatie bent u bij ons aan het goede adres! Als wij de fiets komen halen adviseren we u over de mogelijkheden om u en uw fiets weer veilig op weg te helpen. Ook spreken we met u een prijs af zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Fiets & Maker biedt diverse diensten op het gebied van reparatie en onderhoud. Bij kleine reparaties zoals in het geval van een lekke band of kapotte rem, kunt u de fiets direct langsbrengen. Grote reparaties, onderhoudsbeurten en het elektrisch maken van uw fiets vereisen wat meer tijd en voeren wij alleen op afspraak uit. We bieden u de service om uw fiets te repareren terwijl u wacht, bel of mail dan wel even van te voren op welke tijden dit mogelijk is.

Onderhoud aan elektrische fietsen
Fiets & Maker regelt niet alleen het onderhoud van reguliere fietsen, want ook met een e-bike kunt u bij ons terecht. Ook als u de fiets niet bij ons gekocht heeft bent u welkom. Wij beschikken over de meest recente apparatuur om o.a. de Bosch, Yamaha en de Ion aandrijvingen uit te lezen. Hebt u bijvoorbeeld twijfels over de kwaliteit van uw accu, wij kunnen uw accu testen en deze indien nodig vervangen.

Grote showroom en werkplaats

Het nieuwe pand van Fiets & Maker zit in het winkelcentrum Picassopassage, vlak naast de hoofdingang en tegenover het Station Schollevaar. Vanaf de vorige locatie is het gemakkelijk aan te lopen of natuurlijk, te fietsen. Het is een gloednieuw pand en een stuk groter dan het vorige pand. De nieuwe werkplaats is op de begane grond en op de eerste verdieping is de showroom. “Doordat de winkel zo veel groter is, kunnen we het aanbod enorm uitbreiden. Zo hebben we bijvoorbeeld nu ook regenkleding en fietskleding op voorraad."

fietsenwinkelCapelle.JPG

Tel: 010-2849498 
Mail: info@fietsenmakercapelle.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m Do:  8:00 - 17:30
Vrijdag:      8:00 - 21:00
Zaterdag:   8:00 - 17:00
Zondag gesloten.

Stationsplein 18C
2907 MJ  Capelle aan den IJssel

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven