Nieuwsoverzicht

« Terug

Tip 6: Kies een merk dat bij je past

Kies-een-merk-dat-bij-je-past_2.jpg11 jul

Je bent op zoek naar een A-merk fiets. Er zijn echter veel A-merken, dus je weet niet goed welk merk het beste bij je past. Bij Fiets & Maker hebben we een overzichtelijke hoeveelheid A-merken in ons assortiment. Zowel voor gewone fietsen als elektrische fietsen en voor ieder budget. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen deze merken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. “Wij hebben ons in het bijzonder gespecialiseerd in Sparta en Batavus. Daarom zijn wij benoemd tot Batavus e-bike expert en Sparta Premium e-bike expert”, aldus Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker.

E-bike merken

Er zijn verschillende e-bike merken, die allen andere eigenschappen en technische specificaties hebben. Wij leveren de e-bike merken Batavus, Sparta en Cortina. Allen van zeer goede kwaliteit. Jaarlijks volgen we opleidingen om deze merken nog beter te leren kennen en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk adviseren en service verlenen.

“Alleen als je de fiets daadwerkelijke uitprobeert, kom je te weten welk merk het beste bij je past.”

Stel ons je vraag

Batavus

Zie je fietsen als sport? De gewone Batavus fietsen worden gekenmerkt door hun sportieve uitstraling en onderdelen waardoor je zeer snel kunt fietsen. Het zijn lichtgewichtfietsen, waarvan we er hier een aantal mooie, hippe modellen hebben staan. Op gebied van e-bike blinkt Batavus uit in de middenmotoren. E-bikes met middenmotor hebben over het algemeen een brede, handige opstap.

Sparta

Van Sparta hebben we mooie transportfietsen en moederfietsen staan. Op gebied van e-bikes heeft Sparta voor ieder type mens een passende fiets. Met voorwielmotor, middenmotor of achterwiel motor. Net wat jij het prettigst vindt. Op dit moment hebben we van Sparta een elektrische fiets staan van slechts 999 euro!

Stel ons je vraag

Cortina

De gewone fietsen van Cortina zijn zeer populair onder de jeugd. Ze hebben hippe kleuren en je kunt voorop de fiets je schooltas gooien. Cortina volgt namelijk de laatste fietstrends. De designers zijn van mening dat naast de functionaliteit van de fiets het oog ook wat wil. Daarom zijn deze fietsen zo mooi. De e-bikes van Cortina zijn net zoals de gewone fietsen ook kleurrijk en hip.  

Onze showroom

Naast bovengenoemde merken leveren we andere A-merken zoals: Loeki en Alphina. Dit zijn voornamelijk kinderfietsen. Kom vooral langs in onze showroom om te kijken welk fietsmerk het meest geschikt is voor jou. Marius: “Alleen als je de fiets daadwerkelijk uitprobeert kom je te weten welk merk het beste bij je past.”

Stel ons je vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven