Nieuwsoverzicht

« Terug

Tip 5: Bouw je eigen e-bike! Wij helpen je graag!

Bouw-je-eigen-e-bike!-Wij-helpen-je-graag_2.jpg13 jun

Zoek je een fietsenmaker die begaan is met doe-het-zelvers? Bij Fiets & Maker juichen we het toe als klanten hun gewone fiets willen ombouwen tot e-bike. Sterker nog: we hebben een aparte webshop laten maken waarop allemaal toepasselijke e-bike onderdelen te vinden zijn. “Komen de doe-het-zelvers er niet uit? Dan kunnen ze gerust één van onze monteurs bellen. Ze krijgen altijd professioneel advies, waardoor ze er 9 van de 10 keer wel uit komen”, aldus Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker.  

Zelf e-bike bouwen

De meeste mensen die zelf hun e-bike bouwen zijn gehecht aan hun fiets of hebben een hele speciale fiets. Daarom willen ze hun fiets niet vervangen door een e-bike, maar daar een e-bike van maken. Wij leveren hiervoor speciale ombouwsets. Op de webshop vind je de ombouwsets. Hiermee kun je haast elke fiets ombouwen tot e-bike.

“De webshop is ideaal voor handige mensen.”

Stel ons je vraag

Soorten ombouwsets

We hebben verschillende soorten ombouwsets. De basic set doet niet onder voor de kwaliteit van luxere sets. Het prijsverschil is gebaseerd op de verschillen in accu’s en displays. We zetten de ombouwsets even voor je op een rijtje:

  • Basic: deze set kun je vrijwel op iedere fiets monteren. Hij is ideaal voor korte tochtjes tot +/- 55 kilometer.
  • Deluxe: ook deze set is op vrijwel iedere fiets te monteren. Hij is zeer geschikt voor mensen die van lange fietstochten houden. De set bevat onderdelen van louter A-merken en hij heeft 5 standen van ondersteuning.
  • Special: in deze set zit een accu met het grootste bereik. De display is zeer uitgebreid en heeft functies zoals het meten van de buitentemperatuur en het huidige gebruik van de motor.  Verder heeft hij 5 ondersteunende standen en je kunt de verlichting aan- en uitschakelen. 

Een mooie ontwikkeling

Naast ombouwsets leveren we diverse andere accessoires en toebehoren. Bij een bestelling van meer dan 75 euro is de verzending gratis. Uiteraard is er ook garantie op de producten. Marius: “De webshop is ideaal voor handige mensen. Er komen steeds meer bestellingen, dus we zijn er al zo’n 3 uur per dag mee zoet. Dat vinden we een mooie ontwikkeling.”

Stel ons je vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven