Nieuwsoverzicht

« Terug

Tip 4: Kies voor zekerheid met service & reparatie

Kies-voor-zekerheid-met-service-en-reparatie_2.jpg16 mei

Dit herken je misschien wel: je fiets is kapot en je besluit hem terug te brengen naar de fietsenwinkel ter reparatie. “Je kunt hem volgende week ophalen”, zeggen ze daar. Volgende week pas? Je hebt hem morgen alweer nodig. Een vervelende situatie. Je had je fiets beter kunnen kopen in een winkel waar ze het leveren van service ook serieus nemen. “Onze fietsmonteurs maken in hoog tempo defecte fietsen weer 100 procent in orde. Bovendien doen ze dit met veel plezier en het doet hen goed als klanten er zo snel mogelijk op kunnen wegrijden”, aldus Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker. Naast het verrichten van reparaties in hoog tempo, hechten we veel waarde aan het geven van goede servicebeurten.

“Wij zijn erg blij dat klanten voor ons hebben gekozen. Daarom geven na de 1e gratis servicebeurt, korting op de volgende servicebeurten.”

Stel ons je vraag

Servicebeurt fiets

Onze klanten krijgen bij aankoop van een nieuwe fiets een gratis 1e servicebeurt. Bij een e-bike is dit meestal na de eerste 500 kilometer. Marius: “Het is belangrijk dat mensen hun e-bike kopen bij een handel die een gratis 1e servicebeurt geeft. Onderdelen van e-bikes zijn vaak duur en moeten goed gecontroleerd worden.” De 2e servicebeurt voor een e-bike is 15 euro, de 3e 25 euro, de 4e 35 euro en daarna is elke servicebeurt 45 euro. “Wij zijn erg blij dat klanten voor ons hebben gekozen. Daarom geven na de 1e gratis servicebeurt, korting op de volgende servicebeurten.” Bij een servicebeurt verrichten we de volgende werkzaamheden:

  • We kijken of de remmen nog naar behoren werken;
  • We controleren of de spaken nog goed zitten;
  • We verwijderen roest, door te sprayen met roestwerende bescherming;
  • Indien het een elektrische fiets is, spuiten we het aansluitpunt van de accu en de display in. Zo voorkom je storingen.

Stel ons je vraag

Reparaties

Kun je niet meer fietsen of heeft je fiets een kleine reparatie nodig? Dan mag je je fiets direct bij ons langs komen brengen. Meestal is de fiets de dag erna weer tiptop in orde. Uiteraard krijg je altijd een leenfiets mee. Voor reparaties die niet acuut zijn, maken we graag een afspraak met je. Zo kun je hem dezelfde dag nog op komen halen.

Fiets kopen inclusief fietsonderhoud

Woon je in de Capelse wijk Schollevaar en ben je op zoek naar een e-bike? Kom vooral langs bij Fiets & Maker. Bij ons koop je een e-bike inclusief fietsonderhoud. Uiteraard hebben we talloze andere fietsen in ons assortiment. Je kunt ze uitproberen en ons om advies vragen. Wij helpen jou je ideale fiets vinden en vervolgens kun je de komende jaren rekenen op uitstekende service.

Stel ons je vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven