Nieuwsoverzicht

« Terug

Tip 3: Bedenk hoe snel je de fiets nodig hebt

Bedenkt-hoe-snel-je-de-fiets-nodig-hebt_1.jpg18 apr

Je wilt een nieuwe fiets kopen, maar je weet niet goed welke weg je hiervoor moet inslaan. In ieder geval weet je zeker dat je niet lang wilt wachten tot je fiets geleverd is. Het liefst fiets je er meteen mee naar huis. Bij Fiets & Maker hebben we een mooie showroom met nieuwe fietsen, e-bikes, ligfietsen en tweedehands fietsen. “Als mensen hun ideale fiets in onze winkel ziet staan. Dan kunnen ze hem dezelfde dag nog kopen en meenemen”, aldus Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker.

“Ik zorg er altijd voor dat mijn klanten perfect zitten op hun nieuwe fiets.”

Stel ons je vraag

Fiets rijklaar maken.

Voordat onze klanten wegrijden op hun nieuwe fiets, maken we de fiets rijklaar door onder andere het zadel en het stuur af te stellen op hun lichaamsbouw. “Ik zie mensen vaak verkeerd op hun fiets zitten. De verhoudingen kloppen dan niet met hun lichaam. Ze zitten dubbelgevouwen, of het zadel staat te hoog en het stuur te laag. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Ik zorg er altijd voor dat mijn klanten perfect zitten op hun nieuwe fiets. Het maken van een proefrit is hierbij een belangrijk onderdeel”, aldus Marius. Eventueel monteren we nog bijpassende en handige accessoires op de nieuwe fiets.

Voorbereiden op e-bike

Bij een elektrische fiets komt iets meer kijken. Naast het rijklaar maken bespreken we een aantal belangrijke zaken met de klant. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe de motor en de accu werken en hoe vaak je de fiets moet opladen. Vanwege het feit dat wij Batavus e-bike expert en Sparta Premium expert zijn, kunnen we onze klanten volledig op de aanschaf van hun e-bike voorbereiden. Uiteraard mogen ze altijd terugkomen als ze vragen hebben. “Als je een e-bike via internet koopt krijg je deze service niet. Ook kan er niet even een ander zadeltje op worden gezet of een handig accessoire. Bovendien is het goed mogelijk dat de framemaat niet klopt, omdat je hem niet kunt uitproberen. Daarom is het belangrijk naar een e-bike expert in de buurt te gaan. Dan heb je vrijwel geen kans op een miskoop.”

Fiets bestellen

Staat je ideale fiets niet in onze showroom? Geen probleem. Dan bestellen we die bij een van onze leveranciers. Meestal is de fiets dan een week later geleverd en kun je er alsnog fluitend op wegrijden.

Stel ons je vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven