Nieuwsoverzicht

« Terug

Tip 1: Probeer verschillende soorten fietsen uit!

Probeer-verschillende-soorten-fietsen-uit_1.jpg21 feb

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, maar je ziet zoveel verschillende typen dat je geen keuze kunt maken? Bij Fiets & Maker hebben we diverse soorten fietsen voor allerlei soorten mensen en budgetten. Door persoonlijk advies te geven komen we erachter welke fiets bij jou past. Bovendien mag je proefritten maken, waardoor je nog beter kunt ervaren welke fiets je het prettigst vindt rijden. Wij leveren gewone fietsen en e-bikes van A-merken met een prima prijs- kwaliteitsverhouding, waar je zeker niet van zult schrikken.

Gewone fietsen

Zodra je de showroom van Fiets & Maker binnenstapt, komt eigenaar Marius Mudde of een andere medewerker je helpen oriënteren op het kiezen van de juiste fiets. Ga je de fiets vooral gebruiken om boodschappen te doen of een bezoekje te brengen aan je moeder? Dan adviseren we je een gewone stads- of transportfiets. “Op gebied van gewone fietsen zijn er talloze keuzemogelijkheden. Wel of geen rekje voorop, 3 of meerdere versnellingen, handremmen of achteruittraprem, enzovoort. Door te vragen kom ik erachter wat de klant wel of niet wil”, aldus Marius. “Ik heb er plezier in als mijn klanten hun ideale fiets hebben gevonden.”

Stel ons je vraag

Sportieve fietsen

Wil je net wat harder fietsen en een goede conditie opbouwen? Dan kun je ook gaan voor een van onze sportieve fietsen. Deze hebben een stuk meer versnellingen dan een gewone fiets, hebben een open kettingkast en zijn lichter. We kunnen ook mountainbikes en racefietsen leveren. Deze staan echter niet in de winkel. We leveren ze op aanvraag.

Ligfiets

Voor de liefhebber hebben we ook ligfietsen in ons assortiment. Het grote voordeel van een ligfiets is dat je sneller gaat, doordat je minder wind vangt. Dit maakt hem uiterst geschikt wanneer je lange afstanden wilt afleggen. Ook zorgt hij voor comfort doordat je op je rug ligt.

“Ik heb er plezier in als mijn klanten hun ideale fiets hebben gevonden.”

Stel ons je vraag

E-bikes

Naast gewone fietsen, sportieve fietsen en ligfietsen hebben we elektrische fietsen in ons assortiment. Wij zijn namelijk Batavus e-bike expert en Sparta Premium e-bike expert. Een e-bike aanschaffen doe je niet zomaar, het is een prijzige fiets die je gaat gebruiken voor langere tijd. Daarom is het goed naar een expert te gaan die je hier alles over kan vertellen en de fiets perfect op jou kan afstellen.

Wanneer ga je voor een e-bike?

E-bikes zijn voor verschillende soorten doeleinden geschikt. Heb je lichamelijk klachten, zoals zwakke knieën, maar wil je wel lange fietstochten maken? Dan is een e-bike echt een uitkomst. Wil je op de fiets naar werk, maar hier niet te lang over doen? Ook dan is een e-bike ideaal. Als je overwegend korte ritten zult maken en geen lichamelijke beperkingen hebt dan adviseren we je een normale fiets. Deze is minder duur én je blijft lekker fit.  

Verschillende soorten fietsen uitproberen

Wil je jouw ideale fiets ervaren? Kom dan vooral naar de showroom van Fiets & Maker. Hier krijg je uitgebreid de gelegenheid om proefritjes te maken op verschillende soorten fietsen. Zowel op gebied van gewone fietsen als e-bikes. Marius: “Wij hebben hier 5 e-bike proefmodellen staan die representatief zijn voor de belangrijkste modellen en systemen. Ik geef daarbij eerlijk advies en leg uit hoe alle systemen werken. Dat vinden mijn klanten zeer prettig.”

Stel ons je vraag

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven