Nieuwsoverzicht

« Terug

Fiets & Maker is verhuisd! en heeft...

IMG_9924.jpg

winkel stationsplein

21 jan

een nieuwe naam! 'De fietsen van Capelle'

Vijf jaar lang zat Fiets & Maker gevestigd aan het Maria Danneels-erf in Capelle aan den IJssel. Inmiddels is de winkel zo gegroeid dat hij te klein is geworden voor het aantal fietsen dat Marius Mudde wil aanbieden.

Een grote showroom en tegenover Station Schollevaar

Het nieuwe pand van Fiets & Maker zit in het winkelcentrum Picassopassage van Capelle Schollevaar, vlak naast de hoofdingang. Vanaf de huidige locatie is het gemakkelijk aan te lopen of natuurlijk, te fietsen. Het is een gloednieuw pand en een stuk groter dan het huidige pand. De nieuwe werkplaats is op de begane grond en wordt ongeveer zo groot als nu de hele winkel is. Op de eerste verdieping komt de showroom. “Doordat de winkel zo veel groter wordt, kunnen we het aanbod enorm uitbreiden. Zo willen we bijvoorbeeld ook een groter assortiment aan sportfiets artikelen aanbieden.”

Er lopen veel meer mensen langs. Onze winkel zal zo beter gezien worden.”

Neem contact op

fietsenwinkelCapelle.JPG

Meer plaats voor e-bikes

In het nieuwe pand heeft Marius nog meer plaats voor e-bikes. Dit is erg handig, want zo kunnen de klanten meer proefmodellen uitproberen. Klanten die eerst toch niet het juiste model konden vinden, kunnen dat straks wel. “Onze winkel wordt nóg specialistischer. Dat is een mooie ontwikkeling”, zegt Marius. Over de nieuwe slogan hebben ze al goed nagedacht: “Koop bij de man die ook repareren kan”.

Onderdelen voor elektrische fietsen

Marius legt de slogan uit: “Tegenwoordig kopen veel mensen online, maar dan mis je toch de persoonlijke aandacht van de fietsenmaker. De fietsenmaker kan precies inschatten welke fiets bij je past. Een website kan dat niet, en misschien koop je daardoor wel een verkeerd model. En dat is zonde want e-bikes zijn prijzig.” Toch vindt Marius het belangrijk om een goede webshop te hebben. “Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Wij verkopen de onderdelen voor elektrische fietsen online. Zo kunnen mensen zelf iets vervangen. Natuurlijk kunnen ze dat onderdeel ook bij ons laten plaatsen.”

De juiste fiets

“Ik verheug me erop om naar de nieuwe locatie te gaan. Er lopen veel meer mensen langs. Onze winkel zal zo beter gezien worden. Hopelijk leidt dit tot nog meer klandizie. Wij willen zoveel mogelijk mensen in Capelle en daarbuiten, helpen aan de juiste fiets.”

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven