Nieuwsoverzicht

« Terug

Daarom koop je een Batavus e-bike!

Blog_Afbeelding_Artikel-3.0.jpg24 okt

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig helemaal in opkomst. Bij Fiets & Maker in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor elektrische fietsen. Eigenaar Marius Mudde is zelfs Batavus e-bike expert. Hij kan je uitgebreid advies geven bij het aanschaffen van een elektrische fiets. Maar waarom zou je nou eigenlijk een elektrische fiets willen hebben?

Twee e-bike doelgroepen

Er zijn eigenlijk twee doelgroepen die voor een elektrische fiets komen: de oudere doelgroep en de doelgroep die graag langere afstanden wil afleggen. Voor deze eerste doelgroep wordt het fietsen fysiek wat lastiger. Deze mensen zijn bijvoorbeeld sneller moe of krijgen last van hun knieën. Voor hen is een elektrische fiets ideaal omdat ze op deze manier een steuntje in de rug krijgen en zo toch gewoon kunnen blijven fietsen.

“Als je een e-bike wilt aanschaffen is het handig om naar een e-bike expert toe te gaan en niet zomaar een fiets via internet te bestellen. De e-bike expert geeft je eerlijk advies en bovendien krijg je de eerste servicebeurt gratis.”

Neem contact op

Eerste e-bike servicebeurt

“De doelgroep die kampt met fysieke ongemakken, fietst met een e-bike vaak veel verder dan ze met hun gewone fiets ooit hebben gedaan. Laatst kwam er een klant die na één week al 500 kilometer had afgelegd. Zijn fiets had toen al de eerste e-bike servicebeurt nodig”, zegt Marius.

Sneller langere afstanden afleggen

De tweede doelgroep die een elektrische fiets wil, zijn mensen die bijvoorbeeld liever met de fiets naar het werk gaan in plaats van met de auto. De afstand is alleen net te lang voor een gewone fiets, daarom gaan ze voor een elektrische. Dit is goed voor het milieu, gezonder en je hoeft niet in de file te staan. Bij deze doelgroep horen ook de mensen die voor hun plezier lange afstanden willen fietsen. Met een e-bike kun je namelijk zo’n 80 kilometer op een dag fietsen.

Eerlijk advies van de e-bike expert

Voor beiden doelgroepen heeft Marius fietsen staan in zijn winkel. Hij vindt het belangrijk om aan de vraag van deze mensen te voldoen. “Als je een e-bike wilt aanschaffen is het handig om naar een e-bike expert toe te gaan en niet zomaar een fiets via internet te bestellen. De e-bike expert geeft je eerlijk advies en bovendien krijg je de eerste servicebeurt er gratis bij”, zegt hij.

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven