Nieuwsoverzicht

« Terug

Dit is de Batavus e-bike expert van Capelle!

Blog_Afbeelding_Artikel-1.0.jpg29 aug

Fiets & Maker zit al een aantal jaar aan het Maria Danneels-erf in Capelle aan den IJssel. Marius Mudde en zijn vrouw Joanne hebben vier jaar geleden dit fietsenmakerbedrijf opgericht. Een fiets kopen of laten maken? Bij Fiets & Maker ben je aan het juiste adres!

Altijd al met fietsen bezig

Al van jongs af aan is Marius bezig met fietsen. Op vijftienjarige leeftijd begon hij als zaterdaghulp bij de plaatselijke fietsenmaker. Hij heeft het hier erg naar zijn zin gehad en leerde veel over fietsen. Na zijn middelbare school besloot hij een opleiding tot fietsenmaker te doen. Toen hij klaar was met deze opleiding heeft hij eerst een tijd bij een fietsenmaker in Hendrik-Ido-Ambacht gewerkt. Maar na een tijdje begon het bij Marius toch wel te kriebelen om zijn eigen bedrijf te beginnen. Daarom heeft hij de stap gezet om Fiets & Maker op te richten.

“Klanten die hier voor reparaties komen, komen als ze een nieuwe fiets nodig hebben ook weer naar ons toe.”

Neem contact op

Nog geen fietsenmaker in de grootste wijk

“Ik ben zelf in Capelle aan den IJssel opgegroeid”, zegt Marius. “Daarom wilde ik graag hier mijn eigen fietsenzaak openen. In de wijk Schollevaar was nog geen fietsenmaker en dat terwijl het de grootste wijk van Capelle is! Het eerste idee was om vooral met reparaties aan de slag te gaan. Dat liep al snel heel goed. En ook het verkopen van fietsen en onderdelen ging als een speer. Klanten die hier voor reparaties komen, komen als ze een nieuwe fiets nodig hebben ook weer naar ons toe.”

Sinds de webshop een groter bereik

Anderhalf jaar geleden opende Fiets & Maker ook een webshop. “Sinds de webshop er is komen er klanten uit een veel groter gebied bij ons en gaat de verkoop ook een stuk harder. We hebben nu niet alleen maar klanten uit de directe regio, maar ook klanten uit Utrecht en zelfs uit België! Ze komen naar ons toe omdat andere fietsenmakers te duur zijn of niet deskundig genoeg als het over elektrische fietsen gaat.”

Batavus e-bike expert

Als het om elektrische fietsen gaat, moet je bij Marius zijn. Hij is namelijk een Batavus e-bike expert. Dit houdt in dat hij alles weet over de verschillende modellen elektrische fietsen van Batavus. Er staan in zijn winkel minimaal vijf verschillende demofietsen klaar. Zo kunnen de klanten altijd een proefritje maken om de verschillende mogelijkheden van een elektrische fiets ontdekken. Ook legt hij je graag uit hoe de verschillende systemen werken en kan hij je adviseren welke fiets het beste bij je past.

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven