Een ligfiets kopen?

Koop uw nieuwe ligfiets bij Fiets & Maker, kenner van ligfietsen!

Bekijk ons aanbod

Ligfiets

Wilt u een ligfiets kopen? Bij Fiets & Maker kunt u terecht voor ligfietsen. U kunt kiezen voor een fiets met twee of drie wielen, er zijn zelfs ligfietsen die u in kunt klappen. Niet in iedere winkel worden ligfietsen verkocht. Daarvoor moet u bij een speciaalzaak zijn. Wij, als fietsenmaker in Capelle, verkopen en onderhouden ligfietsen en geven graag advies over welke ligfiets het beste bij u past. 

Voordelen

  • Sneller doordat u minder wind vangt
  • Uiterst geschikt om langere afstanden te forenzen
  • Comfortabel doordat u op uw rug ligt en warmer doordat umeer beschut zit 
  • Leuk om op een bijzondere fiets te fietsen

Ligfiets of velomobiel
Een ligfiets en een velomobiel hebben veel overeenkomsten. Een velomobiel is een fiets die helemaal overdekt is en meestal op drie wielen rijdt. De meeste velomobielen hebben een houding en aandrijving die overeenkomt met ligfietsen. Ook andere vormen van aandrijving op spierkracht zijn echter mogelijk, zoals een roeibeweging. Ook een velomobiel kunt u bij uw Fiets & Maker kopen. 

Contact
Voor meer informatie over ligfietsen kunt u nog op de website van de Fietsersbond of op Ligfiets.net kijken. Wilt u een ligfiets kopen? Bekijk ons online aanbod. Had u een ander model in gedachten? Neem contact met ons op, dan hoort u gelijk wat we voor u kunnen doen. Tot ziens in onze winkel!

 

Bekijk ons aanbod

Vind bij ons een leuke ligfiets!

Ligfiets

Bekijk hier alle ligfietsen van Fiets & Maker!

« terug 

Scroll naar boven