Elektrische fiets ombouwen?

Fiets & Maker voor het ombouwen van uw elektrische fiets!

Bekijk ons aanbod

Elektrische fiets

Wilt u een elektrische fiets kopen? Dan bent u bij Fiets & Maker aan het goede adres! Bij ons kunt u een nieuwe elektrische fiets kopen. Maar wilt u liever uw huidige fiets elektrisch maken dan kan dat ook! Voor het elektrisch maken van uw huidige fiets hebben wij een e-bike ombouwset. Met deze ombouwset wordt uw fiets elektrisch gemaakt. Op deze pagina vindt u meer informatie over waar u op moet letten voordat u een nieuwe e-bike koopt!

Proefrit elektrische fiets

Als u een elektrische fiets gaat kopen, is het belangrijk dat u weet welk model bij u past. Daarom is het verstandig om een proefrit te maken zodat u weet of u de fiets lekker vindt fietsen. 

Waarvoor gaat u de e-bike gebruiken?

Voordat u de eerste de beste e-bike gaat kopen is het goed om te weten waarvoor u de fiets gaat gebruiken. Maakt u korte ritjes of bent u juist van plan om lange ritten te maken? Afhankelijk hiervan kunt u een keus maken voor de juiste accu. Als u vooral korte ritten maakt, kunt u kiezen voor een accu met minder vermogen, en dat is goedkoper.

Fietsplan

Als werknemer kunt u via een fietsplan een nieuwe fiets kopen. Fiets & Maker is aangesloten bij het nationale fietsplan (nfp)Fisc Free en bij Bedrijfsfietsen Nederland (BFN).

Koop een elektrische fiets dichtbij

De consumentenbond adviseert om uw elektrische fiets in de buurt te kopen. Bij de aankoop kunt u advies vragen en kunt u een proefrit maken. Als er wat aan mankeert dan kunt u uw fiets snel laten repararen. Daarnaast is de service die u krijgt ook belangrijk. 

Meer tips

Wilt u meer tips over het kopen van een elektrische fiets? Op de website van de consumentenbond staan tips die u kunnen helpen bij de aankoop van uw e-bike. 

Bekijk onze voorraad ook online!

De voorraad van Fiets & Maker kunt u online bekijken. Ook onderdelen speciaal voor (elektrische) fietsen kunt u online in onze webshop bekijken! Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij bestellen de fiets dan graag voor u! Tot ziens in onze winkel!
 

Bekijk ons aanbod

Vind bij ons de perfecte elektrische fiets!

Elektrische fiets

Bekijk hier alle elektrische fietsen van Fiets & Maker!

« terug 

Scroll naar boven