Nieuwe fiets kopen?

Fiets & Maker voor de nieuwe fiets die bij u past!

bekijk onze nieuwe fietsen

Fietsen

U gaat een nieuwe of gebruikte fiets kopen! Maar… welke kiest u? Voor elk gebruik is er wel een geschikte fiets. Om boodschappen te doen op uw stadsfiets of om dagelijks naar school of het werk te fietsen, of om vooral veel en vaak te gaan toeren. 

Welke fiets kopen
U kijkt natuurlijk vooral naar de uitstraling van een fiets en wat bij u past. Misschien houdt u van eigentijdse, onderscheidende vormen en hippe kleuren. Of u bent meer van de klassieke snit, van functionaliteit en eenvoud. Weet u wat het leuke van deze tijd is? De meest verrassende combinaties zijn bij ons mogelijk!

Fiets op maat
We stellen aan de hand van uw wensen een fiets samen die bij u past. Bij Fiets & Maker Capelle ontvangt u persoonlijk advies. Zo krijgt u dus een fiets “op maat”. Wij zijn leverancier van alle bekende merken onder andere: Batavus, Sparta, Cortina, Gazelle, Loeki, Alpina en Lief.

Fietsenplan
Wij zijn aangesloten bij het nationale fietsplan (NFP)Fisc Free en bij Bedrijfsfietsen Nederland (BFN)

Bekijk onze voorraad fietsen ook online!
De voorraad van Fiets & Maker is nu ook via onze website te bekijken! Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij bestellen de fiets dan graag voor u! Tot ziens in onze winkel en maak een proefrit!
 

Nieuwe fietsen 

Fietsen

Bekijk hier de verschillende soorten fietsen uit ons assortiment:


Weet je wat zo leuk is?

De meest verrassende combinaties zijn mogelijk!

Onze merken

Scroll naar boven