Nieuwe fiets kopen?

Fiets & Maker voor de nieuwe fiets die bij u past!

bekijk onze nieuwe fietsen

Dealer Batavus fietsen

Bent u op zoek naar een Batavus fiets? Bij Fiets & Maker in Capelle aan den IJssel hebben wij een grote collectie Batavus fietsen, wij zijn namelijk Batavus dealer. Zoekt u een stadsfiets, een toerfiets of een elektrische fiets? Batavus heeft ze allemaal, er is voor ieder wat wils! Wilt u ook zo’n mooie, stevige Batavus fiets? Kom eens een proefritje maken bij Fiets & Maker in Capelle a/d IJssel.

Dealer Batavus fietsen

In onze winkel verkopen we veel fietsen van het merk Batavus. Batavus staat voor kwaliteit, duurzaamheid, comfort, veiligheid en design. Wie een Batavus fiets koopt weet dat hij kwaliteit koopt en dat de fiets erg lang mee zal gaan. Bovendien hebben de fietsen een prachtige uitstraling.

De collectie Batavus fietsen

Bij Fiets & Maker kunt u terecht voor uw droomfiets van Batavus. De collectie bestaat uit: stadsfietsen, toerfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Deze zijn weer opgedeeld in de volgende categorieën: transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, lifestyle fietsen, woon-werkfietsen, schoolfietsen en lichtgewicht fietsen. Hier volgen enkele voorbeelden:

Stadsfietsen:

 • Fiets & Maker heeft een groot assortiment stadsfietsen van Batavus. Trendy, stoere, sportieve, praktische en chique stadsfietsen voor dames en heren, in allerlei prijsklassen. Wat dacht u van de trendy lifestyle fiets voor dames en heren, de ‘Batavus Dinsdag’ of de populaire damesfiets ‘Batavus Diva’?
 • Misschien houdt u meer van retro, dan is de Batavus Hommage iets voor u. Een veilige, stabiele moederfiets met extra ruime instap is de Batavus Mambo Deluxe. Uiteraard zijn er nog veel meer modellen, kom ze eens bewonderen!

Toerfietsen:

 • Ook hebben wij een grote collectie toerfietsen. Voor de heren hebben wij bijvoorbeeld een sportieve allrounder voor dagelijks- en recreatief gebruik. Dit is de ‘Batavus Fuze’. Deze is er ook in een lichtgewicht uitvoering. Zoekt u een fiets voor woon-werkverkeer, dan is de sportieve en onderhoudsvriendelijke Batavus Razer misschien iets voor u, uitgevoerd voor dames en heren.
 • Een echte sportieve krachtpatser met hoge velgen en double butted frame is de Batavus Zonar, zowel in dames -en heren model uitgevoerd.
 • Wilt u liever een fiets met lage instap? Dan heeft u keuze uit de sportieve en veilige ‘Batavus Tourmalet’, de lichtgewicht fiets ‘Batavus Ventoux’ of de eerder genoemde ‘Batavus Fuze’.

Kinderfietsen

 • Bent u op zoek naar een goede kinderfiets voor uw zoon of dochter? De Batavus Snake is een veilige, tevens best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland. Deze is er in verschillende uitvoeringen (van 12 inch t/m 26 inch).
 • Een andere stoere, robuuste jongensfiets is de Batavus Blockbuster Kids met LED- verlichting. Toch liever een transportfiets voor uw zoon? Kies dan bijvoorbeeld voor de Batavus CNCTDKids. Dit is een veilige, zeer lichte transportfiets. Deze is ook uitgevoerd voor meisjes. Voor de echte crossers is er de Batavus ATB4U mini. Hij is stevig, heeft brede banden en is geschikt voor elk terrein.
 • Voor de meisjes hebben we de geweldige prinsessenfiets met schitterende accessoires, namelijk de ‘Batavus Twinkel’. Ook is er de stoere meisjesfiets ‘Batavus Star’.
 • De trendy meisjesfiets met drie versnellingen en LED-verlichting is de ‘Batavus Diva Kids’.

Elektrische fietsen

 • Wilt u graag een elektrische fiets? Oftewel een e-bike? Bij Fiets & Maker in Capelle vindt u prachtige elektrische fietsen van het merk Batavus. Zoekt u een fiets voor dagelijks en recreatief gebruik? Dan is de lichtlopende en sportieve Batavus Isola-E-go wellicht iets voor u of de geruisloze allrounder met extra lage instap voor dames, namelijk de Batavus Monaco E-go.
 • Of gaat u meer voor de luxe afgemonteerde en Bosch middenmotor de Batavus Milano E-go? Kom gerust eens langs bij Fiets & Maker om wat e-bies te bekijken of een proefritje te maken.
Bekijk onze voorraad fietsen en onderdelen ook online!

De voorraad van Fiets & Maker is nu ook via onze website te bekijken! Bovendien kunt u nu ook fietsonderdelen online bestellen in onze webshop. Staat hetgeen u zoekt niet online? Neem dan contact met ons op, misschien staat het in de winkel of kunnen we het alsnog voor u bestellen. 

Online aanbod Batavus fietsen

Batavus fietsen

Haal bij ons jouw Batavus fiets!

Scroll naar boven