Crystalyte

Uw gewone fiets ombouwen naar een elektrische fiets? Makkelijker dan u zou denken! Crystalyte Europe brengt handige ombouwsets op de markt.

Hebt u ook al eens gedacht: “Mijn fiets is nog te goed om te vervangen door een elektrische fiets"? Of uw bakfiets zou handiger zijn als hij wat makkelijker zou rijden? Wel, dan is er goed nieuws, want Crystalyte Europe heeft enkele kant-en-klare ombouw oplossingen op de markt gebracht. Geschikt voor alle soorten fietsen. Van stadsfietsesn, touring-fietsen, mountainbikes, bakfietsen tot tandems, driewielers en plooifietsen. V-brakes (velgremmen), rollerbrakes (trommelremmen) of schijfremmen. Van 20” tot 28” vlegen. Het maakt niet uit. Alles is mogelijk.

We hebben navraag gedaan in de verschillende doelgroepen naar de eisen waaraan een elektrische fiets zou moeten voldoen. Op basis daarvan zijn we tot onderstaande ombouwsets gekomen.

Mogelijke ombouwsets

CityBasic.jpg

CITY BASIC

De City Basic ombouwset is specifiek voor de traditionele stadfiets. Uiteraard voor zowel dames- als herenfietsen. De set bestaat uit een lichtgewicht motor, een elegant bagagerek met batterij en een duidelijke display. Het systeem is eenvoudig in te bouwen en is geschikt voor alle soorten stadsfietsen. inlusief 36V-11Ah optioneel met een volle 36V-17Ah batterij rijdt u rustig tot 200 km* zonder zorgen.

 € 840,-

CityDrive.jpg

CITY DRIVE

Rijdt u liever geruisloos door de stad? Dan is de City Drive set iets voor u. De set is uitgerust met eenstille motor die verkrijgbaar is voor achterwiel- of voorwielmontage. Het mooie zwarte bagagerek met 36V-11Ah batterij en display maken de set compleet.

 € 930,-

AdventureDrive.jpg

ADVENTURE DRIVE

Bent u sportief? Rijdt u graag off road? De Adventure Drive set heeft een stille motor, geschikt voorvoor- of achterwielmontage. De speciale moutainbike batterij kan gemonteerd worden op de drinkbushouderbevestiging. Een ideale set voor de mountainbike en sportieve fiets!

 € 930,-

AdventureHeavy.jpg

ADVENTURE HEAVY

De Adventure Heavy brengt u nog een eindje verder. De stille motor heeft extra veel koppel waardoor hij ideaal is voor steile hellingen! Voor- of achterwielmontage? Het elegante bagagerek met 36V-17Ah batterij of de speciale MTB batterij? Aan u de keuze.

€ 899,-

CarrierBasic.jpg

CARRIER BASIC

Als u vlotter met uw bakfiets of tandem wil rijden, dan is de Carrier Basic onmisbaar. Een lichtgewicht motor, vooraan te monteren. Het stijlvolle zwarte bagagerek met de 36V-10Ah batterij en de display horen standaard bij deze set. Meer batterijcapaciteit nodig? U kan kiezen uit wel zes verschillende soorten batterijen. Van 10Ah tot 20Ah!

€ 895,-

CarrierHeavy.jpg

CARRIER HEAVY

De Carrier Heavy set maakt het allemaal nog iets makkelijker. De motor heeft extra veel koppelen dus ideaal voor de zwaardere transport toepassingen. De motor kan vooraan of achteraan gemonteerd worden. De 36V-17Ah batterij in het bagagerek verzekert u van zorgeloos, lang rijden.

€ 945,-

plooifiets.jpg

PLOOIFIETS DRIVE

De Plooifiets Drive set is speciaal ontworpen voor uw handige plooifiets (Dahon, Brompton,…). De voordelen van een plooifiets en het comfort van een elektrische fiets. Eenvoudig in te bouwen en wielmaat keuze van 16” tot 20”.

 € 960,-

Scroll naar boven