Nieuwe fiets kopen?

Fiets & Maker voor de nieuwe fiets die bij u past!

bekijk onze nieuwe fietsen

Cortina Ecomo kopen

Wilt u de Cortina Ecomo kopen? Bij Fiets & Maker in Capelle aan den IJssel kunt u terecht voor de Cortina Ecomo fiets. De Cortina Ecomo is de lijn e-bikes, oftewel de elektrische fietsen van het merk Cortina. Deze lijn kenmerkt zich doordat deze erg trendy is. Deze elektrische fietsen zijn bijna niet te onderscheiden van de ‘gewone’ fietsen van Cortina, zo modern zijn ze. De elektrische fietsen van Cortina Ecomo hebben een robuuste, moderne uitstraling en ze zijn van technisch hoge kwaliteit. Kom eens kijken bij Fiets en Maker of maak een proefritje op zo’n prachtige elektrische fiets van de lijn Cortina Ecomo!

De Cortina Ecomo fiets die bij u past!

U kunt de e-bike van Cortina Ecomo helemaal naar eigen smaak samenstellen. Wilt u graag een klassieke stadsfiets of liever een sportief model? Ook kunt u kiezen uit verschillende type accu’s en laders. De Cortina Ecomo kunt u in drie stappen samenstellen. Allereerst kiest u het model dat u graag wilt. Vervolgens de accu en de acculader. Er zijn 2 prachtige lijnen van de Cortina Ecomo, namelijk: Utility en Metropole. Bij Fiets en Maker kunt u terecht voor deze 2 prachtige lijnen van Cortina Ecomo.

Lijn 1: Utility

De lijn Utility heeft geweldige transportfietsen. Ze zijn perfect voor het vervoeren van kids en bagage. De modellen in deze lijn zijn o.a: 

 • Cortina Ecomo Transport: Een speciaal ontworpen voor- en achterdrager. De fiets heeft een robuuste, degelijke bouw. De e-bike is uitgerust met Shimano Nexus 7 versnellingen en Rollerbrakes.
 • Cortina Ecomo Roots: Dit is de e-bike voor moeders. Hij heeft een heel breed stuur, met genoeg ruimte voor een voorzitje. Hij bevat een speciale adapter om de verschillende kinderzitjes achter op de drager te kunnen plaatsen. Met dubbel stuurslot en dubbel standaard.
 • Cortina Ecomo Crush: Met een speciaal ontworpen voor- en achterdrager. Uitgevoerd met Shimano Nexus 7 versnellingen en rollerbrakes. Verkrijgbaar voor dames in mat zwart en wit. Voor heren in mat zwart.
Lijn 2: Metropole

In de lijn ‘Metropole’ vindt u sportieve, snelle en stoere e-bikes, in een strak design. De verschillende modellen binnen deze lijn zijn:

 • Cortina Ecomo Luxe: Perfect om lange (toer)tochten mee te maken. Een dames-en herenfiets met Shimano Nexus 8 versnellingen en rollerbrakes. Ergonomische handvatten, verstelbaar stuur en het zadel (Terry Viva Gel). Met een hydroformed frame en uitgerust met diverse luxe onderdelen, zoals een LCD display met ingebouwde kilometerteller.
 • Cortina Ecomo Speed: De stevige Cortina Ecomo Speed 7 heeft een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en rollerbrakes. Dit model heeft een nieuw display dat in het midden van het stuur bevestigd is. In een dames en heren model verkrijgbaar.
 • Cortina Ecomo Wave: De Wave heeft een hydroformed frame met een fijne lage instap. Deze elektrische fiets beschikt over een Shimano Steps middenmotor, waardoor de fiets een sportief karakter krijgt. Daarnaast beschikt de Wave ook over 8 versnellingen, dus rijdt u altijd lekker licht, met of zonder elektrische ondersteuning.
 • Cortina Ecomo Sport: Geweldige toerfiets met de motor in het achterwiel en derailleur versnellingen. Deze Cortina Ecomo Sport is een stevige dames- en herenfiets die geschikt is voor lange afstanden en heuvelachtige wegen.
 • Cortina Ecomo Daily: De Ecomo Daily is een geschikte fiets voor dagelijks gebruik. Hij heeft 7 versnellingen, rollerbrakes, een lage instap en is alleen leverbaar met een damesframe.
Accu Cortina Ecomo 

U heeft de keuze uit verschillende accu’s:

 • M     9,5 Ah    227 Wh  30-40 Km actieradius*
 • L      12 Ah     284 Wh  40-50 Km actieradius*
 • XL    14 Ah     340 Wh  50-60 Km actieradius*
 • XXL  17 Ah     438 Wh  70-80 Km actieradius*

* Actieradius in ondersteunings-stand 10. De fiets heeft de keuze van stand 1 t/m 15

Oplader Cortina Ecomo

U heeft de keuze uit verschillende opladers. Hier onder vindt u een schema wat de laadtijden zijn voor de accu’s bij de verschillende laders. Het is dus goed te zien dat u bij een XL accu veel baat hebt bij een snellader.

 

                             Accu M          Accu L           Accu XL           Accu XXL

Normaal                6 uur             8 uur              10 uur              13 uur

Snel                      2,5 uur          3 uur              3,5 uur             4,5 uur

Bekijk onze voorraad fietsen en onderdelen ook online!

Wilt u de Cortina Ecomo kopen? Kom langs voor een proefrit. Of bekijk eerst de voorraad fietsen van Fiets & Maker via onze website! Bovendien kunt u nu ook fietsonderdelen online bestellen in onze webshop. Staat hetgeen u zoekt niet online? Neem dan contact met ons op, misschien staat het in de winkel of kunnen we het alsnog voor u bestellen. 

Contact

Cortina fietsen

Haal bij ons jouw Cortina Ecomo!

Scroll naar boven