Batavus E-bike Expert

Persoonlijk advies
  • Demofietsen beschikbaar
  • E-bike die bij je past
  • Expert in Batavus e-bikes

Batavus E-bike Expert

Marius Mudde, eigenaar van Fiets & Maker is Batavus E-bike expert. Hij kan je alles vertellen over deze fietsen en je kunt vijf proefmodellen uitproberen in zijn winkel in Capelle. Ook weet hij precies hoe hij ze rijklaar moet maken en kan repareren. Als Batavus E-bike expert doet hij het zo goed, dat hij met zijn fietsenzaak gaat verhuizen naar een veel groter pand. Zijn nieuwe slogan wordt: “Koop bij de man die ook repareren kan.”

Dit is de Batavus e-bike expert van Capelle!

Fiets & Maker zit al een aantal jaar aan het Maria Danneels-erf in Capelle aan den IJssel. Marius Mudde en zijn vrouw Joanne hebben vier jaar geleden dit fietsenmakerbedrijf opgericht. Een fiets kopen of laten maken? Bij Fiets & Maker ben je aan het juiste adres!

Wat is een Batavus e-bike expert?

Een E-bike aanschaffen doe je niet zomaar. Het is een prijzige fiets die je gaat gebruiken voor een lange tijd, dus dan moet hij wel precies bij je passen. Hoe kom je erachter welke E-bike geschikt is voor jou? Dan ga je natuurlijk naar de Batavus E-bike expert bij jou in de buurt. Wanneer je in Capelle aan den IJssel woont kun je aankloppen bij Marius Mudde van Fiets & Maker. Hij helpt je heel graag.

Contactgegevens

"Ik verheug me erop om naar de nieuwe locatie te gaan. Er lopen veel meer mensen langs. Onze winkel zal zo beter gezien worden."

Marius Mudde

"Als je een e-bike wilt aanschaffen is het handig om naar een e-bike expert toe te gaan en niet zomaar een fiets via internet te bestellen."

Marius Mudde

"Klanten die hier voor reparaties komen, komen als ze een nieuwe fiets nodig hebben ook weer naar ons toe."

Marius Mudde

Koop bij de man die ook repareren kan

Neem contact op

Daarom koop je een Batavus e-bike!

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig helemaal in opkomst. Bij Fiets & Maker in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor elektrische fietsen. Eigenaar Marius Mudde is zelfs Batavus E-bike expert. Hij kan je uitgebreid advies geven bij het aanschaffen van een elektrische fiets. Maar waarom zou je nou eigenlijk een elektrische fiets willen hebben?

Zó gaat een Batavus e-bike expert te werk!

Als fietsenmaker mag je jezelf niet zomaar Batavus e-bike expert noemen. Ook mag je niet zomaar Batavus e-bikes verkopen. Je winkel moet geschikt zijn voor de fietsen en je hoort precies te weten hoe E-bikes in elkaar zitten. Marius Mudde van Fiets & Maker is Batavus E-bike expert geworden. Hoe zien zijn werkdagen eruit?

Zo ziet Fiets & Maker de toekomst

Nederland is een echt fietsland, daarom zijn er overal fietsenmakers gevestigd. Deze fietsenmakers hebben zich echter niet allemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarvoor moet je geschoold zijn. Marius Mudde van Fiets & Maker is dat. Hij heeft een lange fietsenmaker carrière achter de rug en blijft maar groeien.

Fiets & Maker gaat verhuizen!

Fiets & Maker, de fietsenwinkel van Marius Mudde, is zo gegroeid dat deze te klein is geworden voor het aantal fietsen dat Marius wil aanbieden. Ook het feit dat hij Batavus E-bike expert is geworden, heeft het klantenaantal een boost gegeven. Dankzij dit succes kan hij in januari 2019 verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie.

Contactgegevens
referenties-F&M-4sterren.png

Een superfiets! Heb hem pas gekocht en ben er heel tevreden over! - Erika van Rijn

referenties-f&m-3sterren.png

Nette en vriendelijke mensen, volgens afspraak de nieuwe accu geplaatst en snel weer aan het fietsen. - Willem

referenties-F&M-4sterren.png

Na het plaatsen van de bestelling meteen een reparatie afspraak gemaakt, en ik kon de volgende dag al meteen terecht! Na een uurtje was de fiets weer klaar en kon ik de fiets weer meenemen. Bedankt jongens, top geregeld! - Els

Zo ziet Fiets & Maker de toekomst

Blog_Afbeelding_Artikel-5.1.jpg17 dec Nederland is een echt fietsland, daarom zijn er overal fietsenmakers gevestigd. Deze fietsenmakers hebben zich echter niet allemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarvoor moet je ... lees verder

Zó gaat een Batavus e-bike expert te werk!

Blog_Afbeelding_Artikel-4.1.jpg20 nov Als fietsenmaker mag je jezelf niet zomaar Batavus e-bike expert noemen. Ook mag je niet zomaar Batavus e-bikes verkopen. Je winkel moet geschikt zijn voor de fietsen en je hoort precies te weten hoe e-bikes in elkaar zitten. Marius Mudde van Fiets & Maker is Batavus e-bike expert geworden. Hoe zien zijn werkdagen eruit? lees verder

Daarom koop je een Batavus e-bike!

Blog_Afbeelding_Artikel-3.0.jpg24 okt Elektrische fietsen zijn tegenwoordig helemaal in opkomst. Bij Fiets & Maker in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor elektrische fietsen. Eigenaar Marius Mudde is zelfs Batavus e-bike expert. Hij kan je uitgebreid advies geven bij het aanschaffen van een elektrische fiets. Maar waarom zou je nou eigenlijk een elektrische fiets willen hebben? lees verder

Wat is een Batavus e-bike expert?

Blog_Afbeelding_Artikel-2.0.jpg25 sep Een e-bike aanschaffen doe je niet zomaar. Het is een prijzige fiets die je gaat gebruiken voor een lange tijd, dus dan moet hij wel precies bij je passen. Hoe kom je erachter welke e-bike geschikt is voor jou? Dan ga je natuurlijk naar de Batavus e-bike expert bij jou in de buurt. Wanneer je in Capelle aan den IJssel woont kun je aankloppen bij Marius Mudde van Fiets & Maker. Hij helpt je heel graag. lees verder

Dit is de Batavus e-bike expert van Capelle!

Blog_Afbeelding_Artikel-1.0.jpg29 aug Fiets & Maker zit al een aantal jaar aan het Maria Danneels-erf in Capelle aan den IJssel. Marius Mudde en zijn vrouw Joanne hebben vier jaar geleden dit fietsenmakerbedrijf opgericht. Een fiets kopen of laten maken? Bij Fiets & Maker ben je aan het juiste adres! lees verder
Scroll naar boven